.
Жовтий метелик
знайшов собі притулок
в собачій буді.
.
Не схожа зовсім
на мене жовта бджілка.
А я мед люблю.
.
Літній сонцепал.
Перед очима поле
й стежка на той край.
.
Пара метеликів
пурхають над квітами.
Жаркий літній день.
.
Коник- стрибунець
смичком по струнах водить:
тір-лі, тір-лі-лі…
.
Сердита бджілка
медом пригощає.
Жало просто в ніс.
.
Не відпускаю
від себе радість літа.
Квіти польові.
.
Наче помелом,
хвостом кінь обмахнувся.
Назойливий ґедзь.