Продовження цого обміну віршами і цифрами номеру телефону
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=957312
Наш обмін просувається наджваво,
І кожен з нас отримує своє.
Тобі - читати віршики цікаво,
У мене - теж цікаве дещо є.
Але я нетерплячий, мені мало!
Я хочу більше чисел! Тобто, шість.
Прошу тебе щоб ти його сказала,
Бо це бажання швидко мене з’їсть.
Як уявлю, яка вона приємна,
Та цифра, що є шостою в рядку.
Висловлюю прохання вельми чемно,
Будь-ласка, дай ладнатися містку
Між нами, між далекими світами,
Між числами мобільних номерів,
Між нашими містами, голосами.
Озвуч. А я напишу ще віршів.
2022 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович