Продовження цого обміну віршами і цифрами номеру телефону
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=957847
“Нарешті, наближається розв’язка”
Звучить постійно в мене в голові.
Яка ж це невимовна, ніжна ласка:
З десятка цифр лишилось тільки дві.
Всього лише дев’ята і десята.
І два вірша від чуйного митця.
А в цьому поки спробую дізнати
Дев’яту. Тобто, другу із кінця.
Пишу, а тут з’явились нові дані.
Поставлено тобою нову ціль.
Ти просиш, щоб потяжчити завдання,
Віршам надати еротичний стиль.
І цим ти розв’язала мені руки.
Як ніби, пам’ятаєш, ти колись
Долонькою залізла мені в брюки,
І органи миттєво напряглись?
Отак і я пограюся думками,
Для пошуку дев’ятого числа.
А що якщо б ти власними руками
До бажаної цифри привела?
2022 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович