Відпустка на дикому пляжі за межами географії:
топтати ногами фосфористий молюск у піску,
дивитись на зорі та думати про майбутнє.
Shine on you crazy diamond.
Життя - це пошук себе у мандрівці мостом,
якого немає на карті,
який не загуглиш,
про який не розкажуть у школі,
хіба що на фрішному тренінгу.
Коли твій шлях невідомий,
коли твоя зірка - по інший бік горизонту,
що залишається, окрім примарної віри у завтра?
Wish you were here.
Поступово звикаю бачити друзів лише у сторіс.
Ми і раніше застрягали, фасовані по містах,
кожен сам у собі, у комфортній мушельці
звичного способу мислення,
буденних розмов,
релігій та іншого мотлоху.
Навіть такого літа, як це, варто співати пісні,
читати поезію, їсти креветки та кавуни,
міряти час хіба що черешнями у пакеті.
Хай кожен твій вечір нагадуватиме рок-альбом,
хай кожне фото на телефоні буде його обкладинкою.
Come on baby light my fire, come on baby light my fire.
P.S. Ніколи не знаєш, яке саме почуття гумору у твоєї долі.
08.2020