А там в селі все та ж криниця,
І те гніздечко ,де вікно,
І той садок,і та дзвіниця,
Та не була я там давно...
Вже років двадцять пролетіло,
Хоча ,можливо, й двадцять п'ять,
Там бабці й дідуся могили,
Ліси,поля і неба гладь.
Не знаю,чи прийдеться знову,
Пробігти в травах та квітках,
І знов почути їхню мову,
Відчути все,любов і страх,
І аромат лісів соснових,
В яких співає соловей,
Дитинство миле й кольорове
Серед полів,лісів,лілей,
Таке смішне і швидкоплинне,
Таке маленьке та просте
Коли щаслива та невинна,
А все ,що буде лиш росте...
28.09.2022