Ще війна...Десь стріляють,десь шум,
Вибух,крики і світ у вогнях,
І від цього тривога і сум,
І від цього непевність і страх.
Україна!
Рідненька,за що?
Перед ким завинила ?Чому?
Бо ти -світло,любов і тепло,
Бо ти-сонце,що вб'є чорну тьму!
Твоє літо-це рай на землі,
Твоя осінь-краса неземна,
А весна...І квітки у імлі...
Ти така незрівнянна одна,
Наше щастя і біль наш,і лють,
Наша вічна ,жертовна, свята!
Хуртовини ці й звірства минуть,
Заживемо,з нового листа!
28.10.2022.