Я бойовий кіт,
маю два дальноміри,
в спектрі бачу вночі,
техніку та капоніри.
Є тепловізор теж,
- мій суперінстинкт докорінний.
Ворог мій ти помреш,
як пес смердючий, безрідний.
Пристрій мій, - ультразвук,
глушить ворожі ефіри.
Вуса відчують стук
на кілометри кафіра.
Я бойовий кіт,
кібернетичне створіння.
Орки ховайтесь під пліт,
увімкненні сили звірині.
Порода моя бойова.
Я ультрас, Бандера та наці.
Стривай, вже бавовна луна,
у напрямку геолокацій.
Я кіт зі сталевим нутром,
а кігті та ікла з титану.
Поснідати хочу Пуйлом,
та вибити мізки з барана...
Стривай ку р-во, я вже йду,
на "ВИ", чи на "ТИ", вже байдуже.
Де б орки не були б, знайду!!!
Наказ твій чекаю, Залужний.