Привіт, це я з своїми почуттями,
Що створені тобою у мені.
Подумав над останніми словами
Які ти говорила в вихідні.
Ти там сказала, що не уявляєш,
Як ми знайдемо теми для розмов.
І зовсім переписок уникаєш,
Відколи я зізнався про любов.
Тепер не знаєш як реагувати
На мій, такий раптовий, дивний спіч.
І схильна спілкування розірвати,
Бо це для нас з тобою зайва річ.
Не знаєш, чи забанити нахабу
Чи просто посадити на ігнор,
Чи, розізлившись, вимовити фразу,
Якою хтось розписує забор.
А може й далі дружньо спілкуватись,
Без згадок незручних, любовних слів.
І повсякчас на мене ображатись,
За прояв романтичних почуттів.
Так, наш випАдок дуже не стандартний.
Ніхто не дасть досвідчених порад.
Але з плеча рубати тут не варто.
Не створюй поміж нами барикад!
Не розривай, прошу, наші контакти!
Не знищуй спілкування наше вщент.
Лиш інколи кажи де? що ти? як ти?
Так, ніби я тобі звичайний френд.
2017 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович