Час швидко мчить невпинним кроком,
Й перепочинку не дає.
Лиш привітала з Новим роком,
Вже й День народження Твоє.
Бач, не в усіх подвійне свято,
Та коли склалась так, як є.
Вітань у Тебе є багато,
Й серед усіх – прийми моє.
Я від душі Тебе вітаю,
Й бажаю в цю важливу мить:
Хай Бог Тебе оберігає.
І від невдач хай захистить.
Міцне здоров’я посилає.
Навчить повірить в чудеса.
Нехай Любов в душі палає,
Надія й Віра не згаса.
Хай серце стукає рівненько,
В теплі, в добрі у щасті теж.
Хай будуть рідні всі близенько,
Миру і радості без меж.
01.01.2023 р