Неврози і коїтус у підлітковому авантюризмі
Не зіпсуй перші, найважливіші враження, без
Уяви виношеної, як правильно, секс - не те
Чим здається насправді, революція у собі
У парі, у загальноприйнятих нормаліях, що не
Зробиш аби відчути спокій, неврози і невдоволення
Що не зробиш, що не згодуєш безмежному звіру життя
Проекспериментуй у парі перед виносом назовні, секс -
Протест, як мене можуть страшити інші соціальні активності
Якщо я робив з людиною таке, звісно за згодою, банально
Сором за бажанням скинути напругу, не доводьте
А'то погорить запобіжник, і не вихід у проституції
Проблема глибше, у обопільній безкорисності; Та він все
Винаймає індивідуальність, знає, чого хоче і що отримує
І не знати, хто-кому ще повинен платити, - Хочеш кохання?
Колись я робила тобі знижки за привабливість, а зараз -
Мене достатньо нагодувати, чому ти досі не маєш дівчини?
Занадто любливий, змушуєш над взаємністю задуматися
Дорога у прірву знайомства за якими лиш бажання інтиму?
Я тобі набридла? Так чому викликаєш? - Я помираю, а ти -
Наче сніг зі вовчими слідами, вони
Занурюються наскільки дозволяєш
Нехай блукають без наміру, інколи
Так приємно блукати, можливо
Страх вигріває таз, до печіння
Яким описуєш свої оргазми
Я залежний від бездоння
Я - туман на дні колодязя душ
Нехай я відійду безболісно
Невже я й цього не вартую
Хлопчиків так легко здивувати
Закоханість - одержимість
Накладене прокляття, хто винен?
Як не власне його невинність у
Спілкуванні, всі якісь такі дикі
Наче прийшли сюди із хащів, ой
Це-що сарказм? Йди обійму
Артуре. Ти говориш речі
Неприпустимі, наче я купила
Добре ставлення, наче ти
Мене знаєш вік і трішки
Чому ти плачеш? Я чогось
Не знаю? Не я тут вічна
Внутрішнє ядро зазнало
Деградації? - Я мушу вбити
Свого наставника, за це
Спрощення, - Дарма
Розширення зовні
Я ступаю його помилками
Тіло, живий пам'ятник
Не розуміє твого плачу
Зовсім інші вподобання
Зовсім інша суб'єктивність
Зовсім інша стежина
Знайомства з реальністю
"How can I learn to love at all,
When everything is so temporary?
How can I learn to love at all,
When everything is so temporary?" -
Invent Animate - Vacant