Привіт. Нічо шо я не дуже акуратно
Писав в останньому вірші слова?
Ну, про які ти матюкалась досить внятно,
Що в тебе гнівом закипає голова.
Ти ж розумієш, це було не спеціально.
Я не хотів у тебе викликати лють.
А просто забажав оригінально
Сказати що… Ось, знов не ляпнув чуть…))
Нє, взагалі то, зараз тут про іншу тему.
Вона стосується того, де є твій блок.
Схотів я влитись в блогерську систему-
Завів свій типу поетичний типу блог.
У тому блозі я записую відоси.
В яких розказую віршовані думки.
Напівпсихолог, півпоет, напівфілософ.
І трішки ставлю між словами матюки.
Авжеж, я хочу, шоб ти бачила ті вайни.
Хоча у них оціниш ти не все.
А ці рядки - не промо-текст, звичайно.
Цей твір від твого бану не спасе.
Пишу сказати, що якщо, ну, може, раптом,
Ти скажеш (брєд): -А де ж Сірьога зник?
То заспокойся вищевикладеним фактом,
Шо я в інсті розкручую свій нік.
Я не з’їзжаю з теми спілкування.
І, думаю, ти віриш - це не так.
Той блог для мене типу тренування,
Щоб тут тобі писати самий смак.
2017 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович