Ну от, я теж відчув на своїй шкурі
Усе, що на своїй відчула ти,
Коли я, помішавшись на Амурі,
Почав про почуття тобі верзти.
Ні, я не намагаюсь понтанутись,
Шо я самєц і весь прям на розхват.
І, типу, тобі хочу дорікнути,
Шо я якийсь там цінний експонат.
Скажу що я відчув, як стало страшно,
Коли мені сказали майже те,
Що я тобі, колись, сказав невчасно,
Й від чого зараз чатюсь без тебе.
Отож, зустрів я дівчину недавно
(пропустим далі безліч всіх дрібниць)
Й розмова наша якось вільно-плавно
Дійшла до викладання таємниць.
Вона мені сказала, що зустріла
В мені того, єдиного, свого.
Це впевнено, натхненно говорила.
Бо мала в житті досвід огого.
Вона нормальна, не подумай строго.
Розумна, стильна, з гумором дівча.
Але до неї я не мав нічого.
Взаємного не було почуття.
Для мене ті слова були приємні,
Хоч я і знав, що нам не по путі.
Її зусилля зайві і даремні,
Тому що ти одна в моїй меті.
А потім я подумав і злякався.
Бо уявив, а що якщо і ти
Так само сприйняла, що я зізнався,
Що хочу по життю з тобою йти.
Замислився, а що повинно статись,
Яких їй треба вчинків або дій,
Щоб я би зміг у неї закохатись,
Тебе забувши, фея моїх мрій.
І не придумав я такого вчинку.
Нема його! Не було і не буде!
Ніщо мене не змінить й на хвилинку!
І знову страх затиснув мої груди-
А що якщо ти теж такої думки
Про мене й мої прояви уваги?
І розірвала всі наші стосунки,
Бо віриш в нереальність цьої саги.
Якщо ти налаштована так само
До мене, як і я до усіх інших,
То я собі не заздрю, скажу прямо-
Тебе добитись буде найскладніше.
О,ні! Моя рішучість не змінилась
Від вищезарифмованих накрутів.
Лиш ти в моєму серці оселилась.
До тебе всі думки мої прикуті.
Я знаю, що чекати довго треба.
І не чекати - діяти готовий.
Заради тебе зніму зірку з неба.
(Пробач за нудний пафос - він рифмовий).
2017 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович
ID:
974819
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Любовна та інтимна лірика дата надходження: 24.02.2023 09:48:44
© дата внесення змiн: 24.02.2023 09:48:59
автор: Сергій Мостюк
Вкажіть причину вашої скарги
|