1
Пам"ятаю осiнь
З блюзом i сльозами
Як ти вiд мене пiшла назавжди
Пам"ятаю мiста золоте волосся
Ритм легкоi твоei ходи
Пр..
День
Несмiливо кликав нiч
Де ти тепер немов свiча у вiкнi?
2
На кого чекаeш
Для кого палаeш
Доньку чи сина яким звеш iм"ям?
Кроками по листю
Ти менi лунаeш
Наче мiж шепотом i небуттям
Пр..
3
Долi не збагнути
Нiби птаха в небi
Вивчити гiркий пароль самоти
В кожному обличчi
Сяe щось вiд тебе
Тiльки це зовсiм iнакшi свiти
Пр...
4
Пам"ятаю осiнь
З блюзом i сльозами
Як ти вiд мене пiшла назавжди
Пам"ятаю мiста золоте волосся
Ритм легкоi твоei ходи
5
Зрушити не мрiю
Надважке коло
Проти стрiмкого потоку рокiв
Колiр твоiх рухiв кольору Нiколи
Так починаeться право на спiв
Пр.