ОСТАННІЙ ДЗВІНОК 😊
Автор: Мирослава САВЕЛІЙ
День дзвоника останнього настав,
І усмішка бринить у діток на обличчі
Веселі вчителі, батьки і діти –
Канікули настануть – і є чому радіти.
І літо золоте заграє барвами,
Дитинства радість як мить одна летить
Летить назустріч вітру й сонця,
І час іде, щоби рости і щось нове творить….
І вірити у казку, диво, в нові мрії….
Квіти, вітання, закінчився урок,
Ми дякуємо друзі-вчителі,
Що вчили діток, наших,
В майбуття вели крізь радощі й
Щасливі миті, що розбавляв гудок сирен
Й тривог, що неслися ефіром….
І Господу спасибі, що беріг,
І сил дає Героям вистояти і здолати
Ворога, що так безщадно нищить села і міста
Спопеляючи нещадно світ розбитих днів….
Нас – не здолати, бо в єдності є наша сила!
І зброя наша − мудрість поколінь у книзі,
І кожний аркуш нам дає і відкриває новий світ –
Світ перемоги, миру і добра!
Україно, ти переможеш! Ти – не одна!
Мільйони золотих сердець
Тримають дух і оборону…
І буде скоро цій війні кінець!
Повернеться солдат додому,
Живий, усміхнений, щасливий…
Ми дякуємо, вчителі, за миті, за уроки,
З дітьми проведені і дні, і роки,
І вкладену мудрість, душу і серце,
Що перемогою разом зоветься!
Перемогою світла, добра і любові,
Перемогою щастя і власної долі,
Здобутою мудрістю, крилами,
Щоби літати, жити, творити
І горя не знати! Вірою, щоб перемагати!
Йти до мети, не зупинившись ані на крок −
Вчитель заходить у клас і дарує урок!
Все тут по сутті, без жодних «але»,
Усе для дитини, щоб взяла основне і святе!
Те, що в нагоді стане на вік, на віки!
Спасибі за все, вчителі,
Воїни світла, віри, знань і краси!
ID:
985205
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 04.06.2023 12:25:32
© дата внесення змiн: 13.06.2023 22:43:00
автор: Мирослава Савелій
Вкажіть причину вашої скарги
|