в ході розмов з подругами про дві найбільші загадки людства,
а тобто, про - походження життя і історію "болота".. Доходимо "до" -
Хто такі росіяни? - Тубільці єднанні геном..?
Розплодження, я знаю таку милу хакашечку
Ну просто ідеальна в поєднанні сходу й заходу..
Діти дохнуть за повернення величі їхнього породження
Головне й Перше слово - "союз", дехто застряг в минулому
Як я у цьому літі з писком малих від пощіпування під водою
Чистий захід, минув дощик, Лана Дель Рей співає цілими днями
Малі гадають, це поганий знак, депресивненько, тому й цілуються