Поборете – борітеся!
Не можна відступать,
Загарбникам – скоритися!
Слід: за свободу битися,
З катами – розплатитися,
Вітчизну – відстоять!
Не будуть їм пробачені, -
Залишаться в віках:
Роки дитинства – втрачені,
Насильствами позначені,
Життя цивільних – страчені, -
Їх кров – на «русаках»!
Домівки розбомбовані,
Міновані лани,
Хазяйства – розграбовані
Лишили нам зомбовані,
Кремлем, війська скеровані,-
Рашистської війни.
Поборете – борітеся!
Не можна відступать,
Загарбникам – скоритися!
Слід: за свободу битися,
З катами – розплатитися,
Вітчизну – відстоять!
(Цикл: УКРАЇНСЬКИЙ/УКРАИНСКИЙ ФРОНТ)