Барви осені зустрівши,
Й холодає щодоби...
Біля мене поруч сівши,-
Їде дівка по гриби...
***
Кошик зплетений гламурно
І в шелаку дві руки,
Виглядає вся недурно'
І яскраві гумаки'...
***
Будуть селфі в інстаграмі
І в фейсбук мабуть зал'є
Здивувати по програмі, -
Крім кафешок щось ще є...
***
свист ізвичний електрички,
Із стовпів зганя ворон,
І очей моїх ті звички , -
Розглядати перегон...
***
Гра гармошка час від часу,
Й пробігають жебраки,
Продавці води, півасу...
Носять каву й пиріжки...
***
З під тишка спостерігаю...
Увесь світ цей не її...
І парфум її вдихаю ,
Й стукіт нашой колії'
***
Відповів на всі питання,
Адже знаю цей маршрут,
Що для ней лише катання,
Але я все ж виріс тут...
***
І здавна грибні маршрути
Сухоліси, Бірюки....
Що не будуть позабуті,
Їдуть й хлопці і дівки...
***