Я все повертаюся, але я не повернуся цього разу
Я поглинув себе у всій вашій брехні
Вважаю, що ви праві, гадаю, я втрачаю свій розум,
Але я б краще мав божевілля, ніж нічого всередині
Мені так не пощастило
І ти хочеш мене трахнути
Я знаю, ти хочеш, щоб я був всередині
Цього разу я не буду ловити почуттів
Мені так не пощастило
І ти хочеш мене трахнути
Я знаю, ти хочеш, щоб я був всередині
Цього разу я не буду ловити почуттів
Твої очі зустрілися з моїми
А потім я перетворив свій смуток у гнів
Ти причина, чому я курю сигарети
І длубаюся з обличчям
Ти причина, чому я не
Вважаю себе й чудовим
Мені так не пощастило
І ти хочеш мене трахнути
Я знаю, ти хочеш, щоб я був всередині
Цього разу я не буду ловити почуттів
Мені так не пощастило
І ти хочеш мене трахнути
Я знаю, ти хочеш, щоб я був всередині
Цього разу я не буду ловити почуттів
(Ей, ей, ей, ей, ей, ей, ей, ей
Ей, ей, ей, ей, ей, ей, ей, ей, ей)
Е-х
Ви будете трахатися з ким-попало, ага
Але я не трахаюся з ким-попало, так
Ви будете трахатися з ким-попало, ага
Але я не трахаюся з ким-попало, ей
Написав крихітці, і вона відповіла, ага
Тепер у малої зламана спина, так..
Ти намагаєшся спалити, я це не палю
Я не хочу наркотиків, якщо це не шляпки
Чому ви думаєте, що я крутий? Мені це не-до-вподоби
Спочивай з миром, Гус, хотів би тебе повернути
Не кажіть мені співпрацювати з естетичними трендами
Усі ці репери ввели вас у оману
Вони насправді вам не друзі
Ви будете трахатися з ким-попало, ага
Але я не трахаюся з ким-попало, так
Ви будете трахатися з ким-попало, ага
Але я не трахаюся з ким-попало
Гус - Густав Ар, Lil Peep