Гарний вірш, Ганно.
Досить актуальні, цікаві рядки. Тож, до речі, зі згаданих вами політичних діячів, кажуть, саме оце ваш земляк Мстислав Хоробрий з Чернігова більш мудрим й справедливим і був у порівнянні з іншими, саме він частіше до єдності українські землі і закликав. Хоч Ярослава Мудрого - того набагато частіше і розхвалюють, але до гризні між князями і до вигаданих звинувачень нерідко він теж був ласим. Ні, це не підлабузницто, що от ви з Чернігова, тому кажу саме так - негідників скрізь вистачає і ваш регіон не є винятком. Але, що стосується князя Мстислава Хороброго, то значно справедливішим діячем тієї епохи був саме він, кажуть.