Трохи магнію, трохи калію
і ніяких тобі судом!
І ніякої смерті безжальної,
і ніяких попів з хрестом.
І ніяких махів кадилами,
і ніяких копань землі,
І дуби залишаться цілими,
і нікуди б мене не несли...
Хоч було б не важкою це справою,
віднести мене на той світ.
Бо харчуюсь, здебільшого, кавою
і вже майже плаский живіт.
А то може іще ви скажете,
що розжерлася, запливла.
Сподіваюсь, не будете важити,
та я худнула, як могла...
Трохи магнію, трохи калію,
трохи може іще чогось -
І ніякої смерті безжальної.
Не сьогодні. Мені здалось...
12.01.2024.