Куди ти їдеш, водіє?.. Однозначно, по бензин. На кузові стирчить стяжок «Непроти ЕЧТ!» Поможи собі сам, бо я зайнятий. ДВЗ – то вчорашній день. Приємно його згадувати. Спомини ще ті... Невідновлювальні джерела енергії і, власне, сама невідновлювальна енергія – то ще те їдло для теоретичної науки. Але й ДВЗ має своє місце в біографії автопрому. Кажуть, пальне треба жертвувати для війська, але те мене не стосується, бо мій бензин не в баці, а в каністрі. Шановний водіє, тисни попитом на нього, бо хай росте ціна.