Велике в світі є багатство
Й багато дуже багачів,
Та дуже мало видно братства
І вірних, люблячих братів.
Любов шукаєм, мов в тумані,
Помітно, що її нема.
Хоч гроші є у нас в кишені,
Та корисливість в серці– тьма.
Ми щось шукаєм, серце прагне.
Та як це щось і де знайти?
Душа болить, зітхає, стогне –
Де шукати і куди йти?
Усе пройшли і скуштували,
Що цей світ запропонував
Та спрагу тим не вгамували.
Це почуття хто з нас пізнав?
Хто серцем всім шукає Бога,
Не заспокоїться ніде.
Хто став на зустрічну дорогу,
До того Сам Господь іде.