Йде Великдень – свято Боже,
Люди будуть зустрічати…
Без війни москаль не може
Він приповз нас убивати.
Дикі орки, що казати,
Чорт давно вселився в нього…
У цей День Христа святого
Будем в храмах прославляти.
Ще здавен цей біс проклятий
До нас має інтерес…
Шолудивий наглий пес.
Українців не здолати!!!
Завтра йдемо всі до церкви.
В нас – духовний інтерес…
Чорна буря в душі й нерви…
Це за нас Христос воскрес.
Так воскресне й Україна
Зарубай собі, катюго,
На чолі тупім без зміни,
Жди відплати за наругу!!!
03.05.2024 р.