Господи Ісусе Христе, куди ти ідеш? Голгофа - місце твоїх
страждань і час здійснення твоєї місії, ради чого ти прийшов у цей
світ. І йдемо ми за тобою, Христе, до того місця, де звершиться
спасіння роду людського. Душа прагне миру, який дарує нам Господь.
І дарує він нам нове життя, у своїй любові і милосерді. І немає іншого
шляху до спасіння - як шлях до хреста і з Христом.
Стоїмо, Господи, під твоїм хрестом, каючись за свої провини
і беззаконня і вимолюємо для роду нашого прощення і спасіння.
Боже, во ім"я Ісуса Христа, звільни нас від поневолення
силами зла. Прости нас грішних і відкрий наші очі, щоб прозріли.
Як розділяємо ми твої муки і страждання, так і розділятимемо твою
славу, пізнавши тебе воскреслого.