ідеї до пк ігор
симулятор сновидінь
пк гра сновидіння
,,після нуля мені не сняться сни - з'явився персонаж в цій грі -і я пішов на цю програму ,щоб
знову бачити сни,,
з питаннями - що таке сновізії
як досліджувати їх науково ?
(прилади)(апное недолік кисню)
дослідження цих галюцинацій (від слова галіо - що це?давня назва франції?)
пк персонаж гри лягає в ліжко
і вибирає 4 шляхи
-подорожі в часі в минуле
майбутнє
- уява
-
- еротичні сни -симулятор еротичних снів
персонаж протогоніст (негативний )
(О такий тип гри точно буде цікавим для багатьох
і це буде приваблювати геймера для покупки )
це симулятор сновидінь
деякі сни -лиш задля нереального відпочинку
(мульт про олі лукойла - Морфея )
шкала здоров'я в цій грі
dreames сни ,в яких люди літають
чи є в генетичному коді інфа ,яку ми можемо проглядати
уві сні ?
чи можна стимулювати мозок задля стимуляції
сновидінь ,стимуляції памняті за допомогою
приладу біотонус (пояс )?
Морфей - їден з головних персонажів ,що допомагає
головному персонажу в дослідженні виміру сновидінь
-вид сновидінь ,де персонаж бачить паралельні виміри
-тип сновидінь ,коли персонаж бачить себе -своє тіло зі сторони
симулятор сновидінь
і система грошей в цій грі
купити сон можна - працюючи в реальності ,
чим ,наприклад ,ти любиш бігати ,-то ти купуєш
сни типу - літання у снах
пролог
перед словом
Сни dreames- загадка ;життя таке ,що не лишилось загадок ,
але і це також погано ...Доктор намагається досліджувати
загадку снів .
11 Dominik Gekkelbery Fin de Ukraine