Можливість згинути в лайні...
Та чи не все одно мені?
Не страшно і не бридко, ні!
Кому той пафос на війні?
Життя - то честь і привілея,
Постійний вибір й лотерея.
Як існувати? Вмерти як?...
Душа для тіла - це маяк.
У темряві поневіряння
Шукаєш промені останні.
Нестача їжі, морок, спрага...
Забуте - слово рівновага.
А холод підземель і сирість,
Де місяцями все в немилість?...
Життя - це синяки і шрами.
Це досвід, неосяжна драма.
Життя - невпинний рух, це біг.
А встиг добігти чи не встиг?...
В кінці - провал або вершина?
То байдуже! Живи, людино!