Вже 33 роки блукають українці
В пустелі
Де корупція зїдає душі ,
про гроші вже мовчу
Вже хабарництво годує весь світ ,
а самих українців так дурять
Та видно ще мало лиха і зла …
Кожен каже винна влада
А я кажу – в першу чергу винен я
Бо мало добра робив
Мало вас агітував до спільної роботи
щоб було краще життя
Ото ж і ви думайте
Яка в кожного із нас вина
І що нарешті треба робити
Для спільного добра .
17.07.2024 8:45:32
https://www.youtube.com/shorts/QLXPpZKjWkM
( для мене життя - це творити добро , для кожного із вас , на жаль для більшості людей ці слова просто щоб себе славити , а мені нічого не потрібно ні від кого , лише щоб вам було добре навіть якщо більшість людей кому щось трішки доброго роблю не хочуть навіть приймати добро . Але я працюю , це моє життя , і це моя сповідь вам . Багато людей пишуть вірші , прозу щось інше - але не думають , що ми все що пишемо , робимо - або для добра або для зла , а різні лайки , різні інші підтримки - це добре і правильно , але я підтримую кожного що дає добро , і хочу прийти до кожного з ДОБРОМ . І хочу всіх зібрати для спільної роботи для добра , А ВИ СОБІ КОЖЕН СКАЖІТЬ - ДЛЯ ЧОГО Я ПИШУ ... ЧИ ЩОСЬ РОБЛЮ - ДЛЯ ОСОБИСТОЇ СЛАВИ ЧИ ДЛЯ СПІЛЬНОГО ДОБРА !!! НАРЕШТІ ТРЕБА СОБІ ЦЕ СКАЗАТИ !!!)
ТАКА МОЯ МАЛЕСЕНЬКА СПОВІДЬ ...