Вітаю! Нехай тобі засяють зорі
І з сяйвом цим хай мир несуть!
Міцнішим хай стає здоров'я,
Всім ворогам покажеш круть!
Нехай здійсняться твої мрії!
Яким би не важким був рік,
Не полишає хай надія,
Бо ти є справжній чоловік!
Нехай все добре буде в близьких,
Хай лихо оминає всіх!
Щоб не стрічав людей ти слизьких,
Хай їх відлякує твій сміх!
На день народження бажаю
З щасливих днин довжезний шлях!
Добробут хай не оминає,
До успіху злітай як птах!