Увірвалась весна у мій дім
Заплітає любов в покривала
Я благаю постій, чую відповідь Ні
Навіть слухати мене не стала
Прийшла весна, лине душа
І ароматом своїм манить
Єство вражають почуття
Чарівнтй погляд серце ранить
Прийшла весна ідуть дощі
Теплом своїм цілують віки
Любов була, вона і є
Як є струмки, озера, ріки
І зненацька ввійшла в стигле серце весна
Зажевріла надія в останнє
Ні про що не шкодуй а сприйми і цінуй
Ти у чарах провладних кохання
Аби ж знала що й досі один
Що за нею безмежно сумую
Ось тому милий образ щодня.
Я очима на стелі малюю