Вереснева пісенька Слова-Тетяни Прозорової
(Озвучення-ШІ)
Пролетіло літо зорецвітом ясним,
Повернулись діти у домівки-класи.
Усміхнувся Вересень: «Ану, за парти!»
Гілочкою вереса усіх вітати!
Скучили за класом, дітвора сміється!
Знову всі ми разом, ось урок почнеться!
А пригод за літо – не переказати –
Вересневу пісеньку давай співати!
Починай-розпочинай,
Школо, рік новий - нова!
Підбадьорив ріднокрай:
«Налаштуйтесь на дива!»
Вереснево клич усіх,
Гарним настроєм, цей дім!
Нас чекає тут успіх,
Нам дорослішати в нім!
Вереснева пісенька мандрує світом,
Весело навчатись - будемо дружити!
І нема секретів: у шкільному крузі
Знову зустрічаємо найкращих друзів!
Засіяло сонечко: «Які красиві!
Перемоги, діти, будемо щасливі!»
В подорож чудову вирушаєм класом,
Весело навчатись, коли всі ми разом!
Починай-розпочинай,
Школо, рік новий - нова!
Підбадьорив ріднокрай:
«Налаштуйтесь на дива!»
Вереснево клич усіх,
Гарним настроєм, цей дім!
Нас чекає тут успіх,
Нам дорослішати в нім!