У коконi зимової дрiмоти -
Ховалося налякане дитя.
Питання звiдусiль лунало: "Хто ти,
А може, просто iграшка пуста?"
Даремних слiв розвiяне мовчання,
Не познiмає пилу в почуттях.
Альтернатива кволого кохання -
Тремтить зневiрено в твоїх очах.
Навколо гори, небо, як лагуна
I так пiрнути хочеться туди.
Колись надовго я собi заснула,
Щоби напитись чистої води.
Годинник скаче, наче навiжений,
Хвилини перестрибували лiнь.
У тишi стiн, всi мрiї потаємнi -
Ти пiдiйняла Фенiксом з колiн.