Сентиментальний вальс
З пам’яті, де була весна.
Скрипка і контрабас,
Акордеон в мінорних снах
Тихо кружляє нас,
А мелодійна розповідь
Душу вже зве у час,
Де падолисту гріла мідь…
Приспів:
Осінь прощань…
Чую: «Прости,
Може зустрінемось
Десь я і ти? –
Там на краю зітхань,
Там де краї кохань…»
Айстр довгождана грань
В серці спить…
Там на краю зітхань,
Там де краї кохань…»
Айстр довгождана грань
В серці спить…
Сентиментальний вальс,
Місяцем повним суджений,
Не покидають нас
Звуки баяну, збуджені.
Легко кружляєм знов,
Мріями зачаровані.
Збудеться, ні – любов
В пломені мальв, змальована?…
Приспів:
Осінь прощань…
Чую: «Прости,
Може зустрінемось
Десь я і ти? –
Там на краю зітхань,
Там де краї кохань…»
Айстр довгождана грань
В серці спить…
Там на краю зітхань,
Там де краї кохань…»
Айстр довгождана грань
В серці спить…
В’ячеслав Шикалович
03.08.2013р.
Мелодія на слова пісні: