Коли я дозволяю чуттєвості
Бути моєю покоївкою,
Емоційні ляпи стають надто видимими,
Вона не протирає слова,
Не підмітає вагання,
У неї два інструменти для прибирання:
Кохання та ненависть.
Вона рідко приходить за розрахунком -
За розрахунком будують ідеальні стосунки
Ділові люди з планами на майбутнє,
А мені, певне, її присутність
Тут і зараз у стократ важливіша,
Ніж блиск прагматичності та впорядкованість рішень.
Вона служниця душі в тривозі,
Приходить тоді, коли розум не в змозі
Обов'язків виконувати -
В англійській манері
Відчиняє не серце, а вікна та двері.
У неї рекомендацій не було й не буде,
Її поведінку обговорять, засудять,
Та вона існуватиме, допоки люди
Всім серцем ненавидять,
Усім серцем люблять.