Я бачила маму сьогодні у сні,
Матусині руки наснились мені́.
Вони подавали і хліб, й молоко
Маленькій дитині – мені за столом.
Я пінку молочну спивала до дна
І бігла надвір – забавлятись пора.
Матуся в цей час прибирала з стола
Й до вечора зранку в турботах була.
Приспів:
Матусині руки в моєму житті,
Я вас пам’ятаю, мої дорогі.
Поморщені руки, від втоми важкі,
І теплі, і ніжні - найкращі мені.
Мене ви підтримать змогли у той час,
Коли я боялася йти в перший клас,
А ще щовесни доглядали квітник,
Мені вишивали весільний рушник.
Зросли й помужніли малі дітлахи
І в світ у далекий стежками пішли.
В дорогу тоді ви пекли пиріжки
Й онуків своїх виглядали завжди.
Приспів:
Матусині руки - в моєму житті,
Я вас пам’ятаю, мої дорогі.
Поморщені руки, від втоми важкі,
І теплі, і ніжні - найкращі мені.
Я хо́чу верну́тися за́раз в той час
Й до рук притули́тися хоч би ще раз.
Вклони́тися ма́мі за ла́ску її́,
За ру́ки помо́рщені - рі́дні такі́.
Приспів:
Мату́сині ру́ки в моє́му житті́,
Я вас пам’ята́ю, мої́ дорогі́.
Помо́рщені ру́ки, від вто́ми важкі́,
І те́плі, і ні́жні - найкра́щі мені́.
Приспів:
Мату́сині ру́ки - в моє́му житті́,
Я вас пам’ята́ю, мої́ дорогі́.
Помо́рщені ру́ки, від вто́ми важкі́,
І те́плі, і ні́жні - найкра́щі мені́.