Пісня загубилася серед сірих снів
Тільки залишилася музика, без слів..
Де поділась посмішка? Де очей вогонь?
А може просто я- загубив любов?...
Загублені слова- щирого кохання...
І зараз бачу я - тебе востаннє...
Загублені слова- нашої любові
Мелодія сумна - у лихої долі...
Я не чую голос свій- хтось його забрав
І нема щасливих днів, що колись я мав...
На очах згасаю я бути в самоті
А мелодія сумна, бо немає слів...
Загублені слова- щирого кохання...
І зараз бачу я тебе востаннє...
Загублені слова- нашої любові
Мелодія сумна у лихої долі...
20/08/2003