Не відносьте себе до рангу святих,
Бо від того світліше не стане,
Не сховаєш за маскою намірів злих
І у травень земля не розтане.
Лише ангели вміють над світом літать
Піднімаючи вверх свої крила.
Та із неба їм , певно, добре видать,
Що дивная сила народ весь скосила.
Вже не чуєш в повітрі чистих думок,
Тільки пиха, жадоба і хтива,
Засобачено душі свої на замок
І ніхто не чекає на диво.
І не прийде Месія на порятунок,
Бо нічого не вчить нас життя.
Не знімають у бою свій обладунок
Ті , хто в бою ідуть до кінця.