Снігу вальс. Кружляння вітру.
Пелена нічних небес.
Місяць, десь далеко в хмарах
Заховавшись, раптом щез.
Килимом пухнастим вкрила
Завірюха землю вмить.
Тільки гілля на деревах
Жалібно так стугонить.
Віти хиляться донизу,
Все скриплять вони, криплять,
Наче хтось жорстокий дуже
Вирішив їх розіп\'ять.
А в кімнаті - спокій, тиша,
Лампи світло на стіні,
Преді мною аркуш чистий,
Думи носяться в імлі.
В мить, як я торкнусть паперу,
Оживе на ньому враз
Пісня біла, танець сніжний -
Чарівний і дивний сказ.
Tera