Гімн України (новий) - МИ ДІТИ ТВОЇ, УКРАЇНО - (гімн-пісня)
Гімн цей знаходиться в Верховній Раді
і я надіюсь, що в майбутньому Верховна
Рада затвердить його, як Державний Гімн.
Живи Україно, воскресла державо,
В нивах квітучих, в селах, в містах.
Ми, твої діти, несем твою славу,
Слава твоя не померкне в віках!
Приспів:
Небо сине сіяє над нами,
Стигла пшениця жовтіє в полях.
Єднаймося браття, з'єднаймось руками
Під синьо-жовтий наш стяг!
Мова як пісня, пісня як слава -
Нас, як народ, об'єднали в віках.
Мирна Вкраїна - велична держава,
Гордість твоя в працьовитих руках.
В єдності сила, в силі надія -
Нам не згубити праведний путь.
Велич держави - сьогоднішня мрія,
В цьому й життя нашого суть.
Натхнення та працю для неї віддаймо -
Хай процвітає Вкраїна в віках.
Вона ж наша мати, про це памятаймо -
Усе в наших силах і в наших руках.
2002 р.