Дощь малює ноти на землі,
ніч благає вимкнути ліхтар,
ти заснув і плинуть кораблі,
так шукають зорі поміж хмар.
я тебе збужу в останню мить,
коли час настане від'їжджати,
так мені приємно, коли спить
все навкруг. заплющуй оченята.
Знаю-знаю. Ти хотів прощатись,
Але я не хочу чути слів,
Мені важко із тобою залишатиь,
рахувати кількість наших днів.
Хмари зникли, кораблі пливуть,
Сонце топить темряву у світлі,
Це іллюзія чи янголи ідуть?
Закінчились наші ночі літні.
Я тебе збужу в останню мить,
Щоб не мав ти часу для прощання,
а сказав люблю, коли блакить
Забере меня. Слова останні.
Дощ малює ноти на землі,
ніч благає вимкнути ліхтар,
Не забув, ще плинуть кораблі,
я жива на небі поміж хмар.