Я хочу поїхати в ЗСА
Просто не був там ніколи
Хочу побачити їхні небеса
Подивитися на їхні рівнини і гори
Я хочу поїти туди далеко за океан
Американська мрія The American dream
Зароблю грошей і туристом здійсню план
Може там знайду себе і свій новий дім
Я хочу поїхати в Зполучені Стати
Виправте правильно Сполучені Штати Америки
І там зостатись і на ноги стати
В голові літають різнокольорові метелики
Я хочу поїхати і знову в ЗСА
Там з таким прізвищем уже сто років живуть
Красиві мрії красиві слова
Кока-колу і Budweiser деколи п’ють
Я хочу поїхати в ЗСА побачити їхній світ
Такий близький і такий далекий
Казкове життя The world happens sweet
Над небом летять мої лелеки
Я хочу поїхати в ЗСА
7.11.2010