Я дурний від цього спілкування (ти це життя яке дає жити мені)
Я дурний від цього спілкування,
Кожен день закохуюся ще сильніше,
Невже це зізнання - насправді кохання,
Хочеться найкращого дати тобі більше.
Ти надзвичайна, собою найцікавіша,
Просто хороша, мені не стає навіть слів,
Замало сказати що ти найкрасивіша,
Принцеса з моїх найсолодших снів.
Така справжня і така хороша,
Я за щастя з тобою все віддам,
Не знаю що зі мною та мені ти найдорожча,
Без тебе бачити себе не зможу більше сам.
Ніколи я не відчував такого раніше,
В тобі щось є таке від чого я і сам не свій,
Кохання ріже серце ще мені гостріше,
Так хочеться сказати: ти моя й почути: ти є тільки мій.
Дивися, сонечко яке в житті своє засвітиш,
Я все зроблю щоби не згасли ці вогні,
Я в тобі впевнений, ти зможеш все зробити у що віриш,
Ти це життя яке дає жити мені.
16.11.2010