В наших дітях живе одвічне
Почуття невгамовних літ,
Тільки ранок щоразу звично
Пише кавовий заповіт
В наших дітях існують щирі
Почуття незбагнених тем,
Тільки сум розбавляє мрії
Й накладає на душі крем
В наших дітях цвіте казкове
Почуття невиснажних рим,
Тільки подих весни бузковий
Пролітає крізь холод зим
В наших дітях горить, палає
Почуття безумовних дій,
Тільки батьківське серце знає
Сіль сльози, що спадає з вій
В наших дітях бурлить бажання
Почуттів височенних гір,
Тільки щире собі зізнання
Виправляє неточність мір
В наших дітях кохання вічне
Почуттями долає рок,
Тільки ніч, день змінивши звично,
Мінусує життєвий строк
21.01.2011
Одвічна тема - діти!" В наших дітях горить, палає
Почуття безумовних дій,
Тільки батьківське серце знає
Сіль сльози, що спадає з вій..."
Глибокі роздуми, чудові образи. Дуже сподобалося.
Serg відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00