La storia del mio accendino*,
Так і не запалила те моє життя,
Воно мене ламало через коліно,
Не дав я волю тим далеким почуттям.
Лише як згадка добрий подарунок,
На почуття які давно колись були,
У пам’яті кохання його трунок,
Жили один для одного коли.
Із золота, та цінність є не в тому,
П’ять сотень євро це не та її ціна,
Шкода що не створив з тобою дому,
Дружиною могла бути вона.
Лиш згадую як я її тримаю,
Запалюю цигарку і курю,
Те що я міг мати так і не маю,
Те що я міг любити так і не люблю.
6.02.2011
* - історія моєї запальнички