... тоді щастило не всім-
чорний кіт перебіг собі дорогу,
а чоловік з пустими відрами оминав перехрестя.
Годинники іноді зупинялись,
на кілька уявних годин вимикали електрику,
ввечері ж іржава вода роз'їдала натхнення.
Ми вдвох не вірили в існування людей,
а люди прагнули зрозуміти існування нас.
Близько четвертої ранку світ знемагав від спраги-
ти прокидався щогодини і звучав мелодією.
Чорні коти за вікном продовжували скаржитись на долю,
а чоловік намагався заповнити пусті відра слізьми.
Перехрестя забуло смак дірявих підошв-
ми залишились разом на різних кінцях міста...
Я твердо знала, що не всім може щастити,
але продовжувала мріяти про волосся кольору іржі.
Життя кішіло чорними котами
і з усіх перехожих нас помічав лише старий з пустими відрами.
Зустрінемся на перехресті.
(шкода, що це лише забобони)
А що, якщо різні кінцы міста зав"язати у вузол,
На перехресті спаливши жмутик рудого волосся,
Усім перехожим роздати листи: " перепешіть це 7 разів, - і буде Вам щастя",
Нагодувати всіх чорних котів недоїдками із Макдональдсу,
У пустих відрах того старого чоловіка посадити дефінбахію ( таку як була у Матільди з фільму "Леон Кіллер",
Біля четвертої години ранку ввімкнути на усю потужність музичний центр, поставивши туди диск Моцарта з його "Реквіємом",
Зняти мешти з дірявими підошвами, і босоніж,обом, разом втекти разом
У нвпрямку вектора від точки "А" - забобонне перехрестя, - в нікуди, під назвою Сузір"я Касіопеї...
Плюнувши тричі через ліве плече, а потім нахилитися, низько-низько ( у позу , в якій витягають флешку з процесора , який стоїть на підлозі,-
І подивитися на небо...
Biryuza відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
о,Лано! я тебе обожнюю! чому коментарі не можна брати в обране? всі квіти
мене завжди цікавило, що буде, якщо жінці з пустими відрами перебіжить дорогу чорний кіт, розсипане банку зі сіллю, на якій буде лежати дзеркало і розіб'є його
Biryuza відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00