Я без бою не здамся
І тебе не віддам
В тебе я закохався
Ніч твоїм усім снам
Не проси я не зможу
Вже змінити себе
Хочу часточку кожну
Цілувати тебе
Я бажаю і буду
Заберу всю мені
Я тебе не забуду
Тіла твого пісні
Тихо голосно чуєш
Я є повністю твій
Цілковито відчуєш
На собі натиск мій
Стане ніжно приємно
Смак м’який відчуттів
У кімнаті не темно
Я тобою горів
У тобі дихав тепло
Твій вогонь забирав
У очах синє небо
Всю тебе обіймав
Ти одна ти єдина
Це для мене любов
Ти моя половина
У мені наче кров
Я без тебе не вмію
Будь назавжди моя
Дай здійснити надію
Ми разом ти і я
13.04.2011