Валя Савелюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
це про причину смерті, час, місце і причина якої закладаються для людини ще тоді, коли вона в утробі матері. Але вона, ця причина, завжди для людини несподівана і неочікувана. і невідома. тільки в момент ураження людина розуміє -- так ось яка ти насправді -- причина моєї смерті -- чи то хвороба яка, чи ніж... -- це завжди ніби зрада... завжди удар зо спини... це завжди Брут... отак якось. і ви також праві -- і в любові, і в дружбі -- зрада, як несподівана смерть... Будемо сподіватися, що люблячий Наш Бог пронесе чашу сію мимо кожного з нас...
Смерть завжди причину знайде -- одне з крилатих виразів із багатого арсеналу моєї мами. Покійної...