Вселі незлагоджені справи,
Гортаю сторінки взагалі,
Усі написані впротягом часу,
У цьому дивному житті
Гукнув пилип у поле ранком,
Я не піду, зморений, сум,
Почесно зним неповедуся,
На місці моэму, бо кум
Скасуе уряд старий кодекс, кримінальної меліції,
Чи барселона прійде тур,
Скажу йому коли повернеться,
Він переймається в ажур
Преподавательці у клубі,
Я шлю воздушний поцілунок,
Для неї все, в моїй душі,
Приємний ніжний подарунок…
Люба моя, на роботі,
Приготую їсти,
З німу з неї черевики,
Запропоную сісти
Ось такі бувають днини,
З кожним чоловіком,
А любов порозуміння,
Э цілющим ліком.