Хтось у двері стальні погрюкав!?
Відчини і не питай, що за людина,
Він до революції тебе прикликав,
Бо ось – перевороту думок година.
Час настав, і гукай ти свого брата,
Він також один із тих носіїв ідеї,
Для якого не важлива її оплата,
А лише пошук від лиха панацеї.
Він син революції, і ти його брат,
Підтримай його запал до боротьби,
Бо хто слабкий – полонений ґрат,
А сильний не прийме їхньої води:
Пустого марнослів’я, пустої брехні,
Їхньої нахабності, жадібних очей,
Що горітимуть у пекельному вогні,
Але зараз вони світ руйнують цей!
Ти син революції, а я вже твій брат,
Наші очі – це переможців світила,
Й істинний наш державний гарант,
Це той, в кого революційна сила.
28.03.12