Сную я вулицями міста,
і думаю: \"Чому одна? \".
Чому одна?..а й більш не треба
Напевно доля вже така.
Вже звикла жить я без кохання,
хоча й бажаю, аж тремчу.
але нема тії людини
яку з любов\'ю обійму.
Комусь пришло, когось зустріло
кохання ніжне весняне.
мене лиш тихо обминуло
й не зачіпа воно мене.
Хоча я може не готова.
не доросла,іще мала.
можливо я не там шукала
весна, напевно, не моя.