Чи можуть друзі пробачати гріх
Без каяття, емоцій - без образи?
Мовчанням усміхатися до всіх,
А в серці здавлювати ще непролиті сльози.
Чи вміють друзі вибачити зраду
Без злості, кривди, непотрібних слів?
Закрити очі на найбільшу ваду,
І дати жити так, як ти хотів.
Чи хочуть друзі друзями лишитись
Без доказів всіх пройдених шляхів?
Тікаючи, на пів-дорозі зупинитись
І розпізнати серед друзів ворогів.
Чи будуть друзі це колись читати
І відчувати те, що так болить мені?
Я хочу тільки справжніх друзів мати,
Всі інші, залишайтесь в стороні!